Florida Water Historie

Florida Water ook wel Aqua de Florida genoemd werd in 1808 geïntroduceerd op de Amerikaanse markt en is sinds dien niet meer weg te denken. Het dankt zijn succes aan heerlijke geur maar zeker ook aan de verschillende toepassingen. Lanman & Kemp-Barclay & Co., Inc. produceert Florida Water nog steeds volgens het oude recept in 1808.

Overigens is het Florida Water label ontworpen door de beroemde Franse ontwerper Du Maurier. Hij koos ervoor om de bloem, het potpourri, de vogels, de troubadours en de Fontein van de Jeugd af te beelden vanwege de aangename geur en ook vanuit de wetenschap dat de Spanjaard, Juan Ponce de Leon, Florida in 1512 ontdekte tijdens het zoeken naar de Fontein van de Jeugd.

Florida Water 270ml

Murry & Lanman
7754654404228
10% korting bij 2 flessen of meer
    Verzending:ma-za voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verstuurd
Bestel
florida water kopen
Florida Water 270ml - Aqua de Florida 270ml Originele receptuur.

Je wilt Florida Water gaan kopen?

"Wij leveren je graag de originele Florida Water (alcohol basis geen Eau de Cologne) in 270ml flessen. Maandag t/m zaterdag online hier besteld voor 17.00 uur is dezelfde dag nog verstuurd!

Natuurlijk kun je ook langskomen in onze winkel zodra de lockdown voorbij is.

Hoe dan ook wij zijn je graag van dienst."

Martin Krol

Heb je nog iets anders nodig dan Florida Water? Ga dan even naar ons spirituele warenhuis. Keuze uit duizenden artikelen. O.a.a. witte salie, smudge sticks, palo santo en veel meer voor energetisch reinigen.