Florida Water Werking | Florida Water Gebruik

Florida Water wordt tegenwoordig gebruikt in de westerse wereld voor verschillende toepassingen die voortkomen uit Sjamaanse Tradities, vooral uit Peru. Maar er zijn meer vooral Zuid-Amerikaanse landen waar Florida Water vanuit een spiritueel/energetische principe (dagelijks) wordt gebruikt.

Florida Water Gebruik

  • Voor het energetisch reinigen van ruimten, voorwerpen etc. van "zware of negatieve" energie. Hiervoor doet men vaak wat Florida Water in een (planten) spray en sprayt het eventueel verdunt met water in de te reinigen ruimte. (Spuitnevel niet inademen en denk om de ogen!)
  • Fysiek schoonmaken. Je doet wat Florida Water in een emmer water er gaat er mee schoonmaken. (Kijk wel uit op welke ondergrond je het gebruikt of dit tegen het Florida Water bestand is.)
  • Bij rituelen en ceremonie├źn vanuit diverse tradities.
  • Om edelstenen en mineralen energetisch mee te reinigen 

Florida Water is een speciale soort krachtig water uit Peru. Het wordt gemaakt door lokale vruchten en energetische kruiden toe te voegen aan water met alcohol, waardoor de potentie behouden wordt.

De naam "Florida Water" komt van de verbinding van dit water met de Fontein van de Eeuwige Jeugd. Deze legendarische waterbron zou in de

Florida Water wordt vaak gebruikt door stammen, zoals de Q'ero Paqo's uit Peru en de Munay-Ki. Voordat ze met een sessie of workshop beginnen, gebruiken zij het water om het lichaam energetisch te reinigen. Ook kan men er ruimtes mee reinigen en de aanwezige energie harmoniseren. In het dagelijks leven kan het zelfs als parfum gedragen worden, waardoor je de kracht (en de prettige geur) met je mee kan nemen. Het wordt gebruikt door het in een flesje met een verstuiver te schenken, waarna je het door de lucht kunt verspreiden om het te zuiveren. Om je aura te reinigen kun je het boven jouw kruin vernevelen, en kun je het vervolgens ook voorzichtig en lichtjes over de armen en handpalmen verspreiden. In bad heeft het ook een extra effect op de chakra's, en boven het bed kan het verneveld worden om bescherming te bieden tegen nare dromen.

Dit Florida Water komt uit Peru
florida water kopen

Florida Water 270ml

Florida Water 270ml - Aqua de Florida 270ml Originele receptuur.
10% korting bij 2 flessen of meer
7754654404228
Verzending:ma-za voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verstuurd
Bestel
!

Florida Water is niet geschikt voor oraal gebruik! Voorzichtig met de huid en de ogen.

WAARSCHUWING: Niet om in te nemen. Brandbaar. Pas op met open vuur. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Buiten bereik houden van ontvlambare materialen. Vermijd contact met huid en kleding. Kan allergische reacties veroorzaken.